You are currently viewing Birthday Promo, 15GB Data Pada Harga RM50 di Bulan Kelahiran

Birthday Promo, 15GB Data Pada Harga RM50 di Bulan Kelahiran

 

 

Assalamualaikum , salam sejahtera..

Tahukah anda? ONEXOX memberikan PROMOSI ISTIMEWA setiap kali tiba bulan kelahiran anda..

YA.. Setiap kali tiba bulan kelahiran, anda layak membeli “BIRTHDAY PROMO” ini. Promo terbaik dari ONEXOX iaitu Data Season Pass 15GB pada harga RM50 sahaja. Pengguna ONEXOX Prepaid dan BLACK boleh membeli promo ini dengan cara menghantar SMS.

 

CARA MEMBELI

 

sms “SP BDAY50” dan hantarkan ke 22111 atau 23388

 

sms birthday promo promosi harilahir onexox
Contoh SMS Birthday Promo ONEXOX

 

Setiap pengguna layak membeli promo ini sebanyak 2 (dua) kali dalam bulan tersebut. Contohnya bulan kelahiran adalah pada bulan September, boleh beli pada bila-bila sahaja sepanjang bulan tersebut. Nak beli pada awal bulan boleh, pertengahan bulan atau hujung bulan pun boleh… selagi masih lagi dalam bulan september. Nak beli dua kali pada hari yang sama pun boleh.. terlebih dahulu, pastikan kredit (pengguna prepaid) anda mencukupi sebelum membuat pembelian promo ini. Jika pengguna BLACK, boleh sms terus dan pembelian RM50 itu akan dicaj ke dalam bil BLACK bulan tersebut. Data promo ni adalah BURNPROOF dan CARRY FOWARD.

 

OK .. dah beli .. lepas tu nak buat apa pula?

 

Selepas pembelian, anda akan dapat sms seperti screenshot  di atas dan semak baki data season pass anda dengan cara :

 

Dail *150*1#

 

Dail *150*1# untuk semak baki terkini

 

Kuota data terkini

 

Adakah syarat-syarat lain untuk layak membeli promo ini?

Ya, ada .. pengguna sekurang-kurangnya telah menjadi pengguna ONEXOX Prepaid/BLACK selama 6 bulan. Jika anda upgrade plan dari Prepaid ke BLACK iaitu COBP (Change of Business Plan), juga memerlukan 6 bulan untuk anda layak membeli promo ini.

Contohnya anda aktifkan nombor ONEXOX anda pada bulan Januari 2019, bulan kelahiran anda pada Julai 2019 … maknanya anda layak untuk beli promo ini pada bulan Julai 2019.

Promo ini adalah hadiah dari ONEXOX kepada penggunanya … jika mahu hadiah yg lebih best … hubungi pengedar-pengedar sah ONEXOX dan sertai kami sebagai pengedar.

 

Untuk pertanyaan lanjut, hubungi Pengedar Sah ONEXOX

 

Leave a Reply