Skip to main content

Rebut Wang Tunai Sempena Kempen “We Are Malaysians”

Assalamualaikum & Salam Sejahtera .

“Tanggal tiga puluh satu, bulan lapan, lima puluh tujuh, Merdeka! Merdeka! Tetaplah merdeka, Ia pasti menjadi sejarah” …  Pasti semua Anak Malaysia dah hafal lagu ni kan?. Setiap kali lagu ini berkumandang, tak kira dimana saja, dalam kereta, di pusat membeli-belah, di sekolah, di TV, .. mesti kita sama-sama menyanyikannya..

 

Setiap tahun pada 31 ogos, negara kita menyambut Hari Kebangsaan atau juga dikenali sebagai Hari Kemerdekaan. Lazimnya sepanjang bulan ogos hingga september akan ada saja aktiviti untuk Rakyat Malaysia dengan menawarkan hadiah-hadiah yang best dan lumayan.

 

selamat hari kemerdekaan sayangi malaysiaku red white
Poster Hari Kemerdekaan ke-62

 

ONEXOX juga tak ketinggalan untuk memberikan hadiah-hadiah lumayan kepada pengguna bertuah kami sempena sambutan Bulan Kemerdekaan ke-62, dengan menyertai KEMPEN “WE ARE MALAYSIANS”. Kempen ini sedang berlangsung dari 20 Ogos 2019 hingga 22 September 2019. Hadiah-hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan..  tak susah pun kalau nak sertai kempen ni.

 

we are malaysians campaign poster win up to rm6,262
Poster Kempen “WE ARE MALAYSIANS”

 

Cara penyertaan :

Bagaimana nak sertai dan berpeluang memenangi hadiah wang tunai lumayan? mudah je, ada 2 cara nak sertai.

  1. Pengguna ONEXOX Prepaid/BLACK yang membuat tambah nilai/membayar bil minimum RM30 (sepanjang tempoh kempen) layak mendapat 1 penyertaan. Mudah je kan? Bila anda topup/bayar bil, secara automatik je anda dah menyertai kempen ni. Tak perlu isi borang yang merumitkan. Jika anda topup RM30 dapat 1 penyertaan, RM60 dapat 2 penyertaan.. lagi banyak anda topup/bayar bil, lagi tinggi peluang anda untuk menang WANG BESAR .
  2. Daftar sebagai pengguna baharu ONEXOX Prepaid atau BLACK (sepanjang tempoh kempen).
  • Aktifkan ONEXOX Prepaid (Starter Pack / MNP) dengan topup minimum RM30, anda terus dapat 3 penyertaan.. wow!!
  • Daftar Plan ONEXOX BLACK (Starter Pack / MNP, B39 ke atas) anda layak juga sebayank 3 penyertaan.. lagi wow dan padu !!

 

TOPUP / BAYAR BIL

  • Pengedar Sah ONEXOX
  • Apps XOX BLACK (Playstore / App Store)
  • Topup Online di XOX FAST
  • Kupon Topup XOX di Kedai Serbaneka atau Terminal E-Pay

 

 

Hadiah :

menang wang tunai lumayan cabutan bertuah
Jom menang wang tunai yang lumayan ..

 

OK, dah faham kan macam mana nak sertai kempen ni.. tapi apa hadiah-hadiah yang lumayan tu?? ..

  1.  HADIAH UTAMA : Wang tunai RM 6,262 (1 pemenang)
  2. KEDUA : Wang tunai RM 3,062 (1 pemenang)
  3. KETIGA : Wang tunai RM 1,062 (1 pemenang)
  4. Saguhati : Wang tunai RM 562 (11 pemenang), RM 262 (20 pemenang) & RM 162 (28 pemenang)

Tertakluk pada Terma & Syarat

Apa anda tunggu lagi?? .. Jangan berlengah lagi .. jom beli topup ONEXOX atau hubungi pengedar sah ONEXOX untuk mendapatkan maklumat terperinci.

 

We are Malaysians!

Are you a Malaysian and you want to win amazing cash prizes? Then this campaign is just for you! In conjunction of the Independence Day and Malaysia Day, we bring you the most patriotic campaign there is, We Are Malaysians Campaign! There are 2 ways to win: 1. Simply Top Up or Pay Bill minimum of RM 30 2. Sign up a ONEXOX Prepaid Plan (and top up RM30), or B39 and above BLACK plans.Campaign starts from 20th August 2019 to 22nd September 2019. Campaign Prizes: Grand Prize: RM6,262 X 1 2nd Prize: RM3,062 X 1 3rd Prize: RM1,062 X 1 Consolation: RM562 X 11 Consolation: RM262 X 20 Consolation: RM162 X 28 T&C Apply. bitlylink.com/G68Q2#XOXMalaysia #ONEXOX #Prepaid #BLACK #WeAreMalaysians

Posted by XOX Malaysia on Isnin, 19 Ogos 2019

 

Pengumuman pemenang :

 

2 thoughts to “Rebut Wang Tunai Sempena Kempen “We Are Malaysians””

    1. Salam Bread Abd

      Layak jika anda topup minima rm30 utk beli happy hour dalam tempoh kempen (20 ogos hingga 22 september 2019).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *