You are currently viewing WELCOME DEAL Baharu Kepada Pengguna ONEXOX Prepaid

WELCOME DEAL Baharu Kepada Pengguna ONEXOX Prepaid

Welcome Deal adalah pakej yang ditawarkan kepada semua pengguna baharu ONEXOX Prepaid (Prabayar). Terdapat 4 pilihan Welcome Deal bernilai RM30 dan RM50. Ini adalah pakej terbaik yang ONEXOX tawarkan kerana harga pakej yang jauh lebih murah berbanding biasa. Dan kelebihan utama Welcome Deal ini adalah boleh melayakkan tempoh sah 28 bulan secara percuma serta merta!

 

 

Pakej WELCOME DEAL

*  Data Pakej Welcome Deal terus diaktifkan untuk penggunaan selama 30 hari, minit panggilan dikreditkan ke kuota Season Pass

** Pada kadar biasa, 10GB data berharga RM50 manakala 333 minit panggilan suara berharga RM30.

 

Bagaimana Ingin Melanggan Welcome Deal

sms <KOD WELCOME DEAL> dan hantar ke 22111

Contoh : SP FAT10 dan hantar ke 22111

 

 

Tempoh Pembelian

Pengguna baharu ONEXOX Prepaid layak membeli pakej Welcome Deal dalam tempoh 10 hari sahaja dari tarikh pengaktifan sim ONEXOX Prepaid. Pastikan anda tidak terlepas peluang ini.

 

Kelebihan WELCOME DEAL

Apa yang pengguna ONEXOX Prepaid dapat selain dari data dan minit panggilan suara pada harga murah? …

PERCUMA VALIDITY (tempoh aktif) selama 28 bulan atau 2 tahun 4 bulan.

 

 

Apa tu validity? …

Ok .. jika anda pernah menggunakan plan prabayar dari pengendali rangkaian mudah alih yang lain, anda semestinya tahu tempoh aktif sim anda adalah selama 30 hari sahaja. Jika selapas 30 hari anda tidak tambah nilai (topup), anda tidak boleh buat panggilan dan melayari internet.. hanya boleh terima panggilan sahaja.

TETAPI … ONEXOX Prepaid memberikan anda validity percuma dengan langganan Welcome Deal. Sepanjang 2 tahun 4 bulan sim ONEXOX Prepaid anda aktif dan tidak perlu lagi untuk tambah nilai setiap 30 hari semata-mata untuk mengaktifkan validity.

 

Selagi kuota data atau minit panggilan suara masih ada, gunakan sehingga habis. Jika ingin menambah kuota data atau minit panggilan suara, baharulah anda buat tambah nilai untuk membeli data melalui PROMO HAPPY HOUR  atau SEASON PASS. Anda lebih bebas dari bebanan untuk tambah nilai kredit setiap 30 hari.. anda kawal sendiri penggunaan data .. anda tentukan bila anda perlu tambah nilai..

 

Sila hubungi Pengedar Sah ONEXOX untuk maklumat lanjut berkenaan ONEXOX.

 

Dapatkan Cenderamata ONEXOX secara online di SONANGSHOP.COM

 

 

This Post Has One Comment

Leave a Reply